TASTATURI MEMBRANĂ LA COMANDĂ

Pentru a avea un produs electronic de clasă, care se diferențiază de concurenții dvs., aveți nevoie de o tastatură tip membrană excelentă. Bernini Design este un designer expert pe piață din 1984.

PRODUTTORE TASTIERE A MEMBRANA BERNINI DESIGN

Costurile de dezvoltare sunt împărțite în 3 categorii: C1-C2-C3. În secțiunile următoare, costurile de dezvoltare și prețul pe centimetru pătrat. Preturile se refera la tastaturi din poliester sau policarbonat cu cablu flexibil. Reducerea costurilor scade semnificativ pentru producțiile de peste 100 de bucăți.


CE SUNT TASTATURILE TIP MEMBRANĂ?

Tastaturile cu membrană au butoane, desene, simboluri și zone transparente pentru semnale luminoase și afișaje ale diverselor tehnologii. Butoanele pot fi acționate cu domuri din plastic sau metal.
Oferim diverse soluții de senzații tactile pentru uz industrial sau medical. Folosind materiale speciale, tastaturile cu membrană pot lua forme curbate. Tastaturile cu membrană au un cablu panglică multi-core pentru conectarea electrică rapidă a butoanelor și a semnalelor luminoase. Folosind tăierea cu laser, se pot obține forme și forme de orice dimensiune și formă.

PRODUZIONE TASTIERE MEMBRANA

Versiunile speciale includ materiale potrivite pentru temperaturi ridicate sau rezistente la razele ultraviolete. Desenele trebuie să fie precise pentru a permite dezvoltarea echipamentelor de producție. Ne ocupăm de planificare și design industrial. Vă putem face propuneri profesionale. Dacă aveți dificultăți electronice, vă oferim serviciile noastre de proiectare a plăcilor electronice.

DESIGN ELECTRONIC PRODUCTS

tastatura membrana uz medical


CUM SUNT REALIZATE TASTATURILE TIP MEMBRANĂ?

Tastaturile sunt realizate din 6 straturi de laminate din plastic. Aceste foi sunt îmbinate prin intermediul unor adezivi puternici.Fiecare strat are o functie de contact electric, izolatie si imprimare a elementelor grafice. Se folosesc foi de policarbonat sau mylar. Se adaugă aditivi chimici pentru a avea rezistență la agenții atmosferici și la razele ultraviolete.
În figură vedeți un exemplu de conexiuni.

tastatura membrana uz industrial

Producția unei tastaturi cu membrană etanșă este foarte complexă. Este nevoie de un studiu special. Dacă nu proiectați corect canalele de reducere a presiunii aerului, butoanele se vor deteriora rapid. Vedeți figura următoare.

canali di compensazione pressione tastiere a membrana

Tastaturile cu membrană permit o gamă largă de conexiuni de butoane. Puteți avea conexiuni separate pentru fiecare buton sau conexiuni cu un circuit comun. Se recomandă să nu depășiți curentul de 20 mA. Iată o configurație tipică de tastatură cu 7 butoane și o conexiune comună.

Circuit electric tastatura membrana


CÂT COSTA DEZVOLTAREA O TASTATURĂ?

Costul tastaturilor tip membrană depinde de numărul de taste, dimensiunea totală, numărul de culori de imprimare și complexitatea conexiunilor.

Există costuri fixe pentru implementarea echipamentelor de lucru și matrițelor. Achitând aceste costuri fixe primești de obicei 3 mostre gratuite. Costul unei singure tastaturi depinde de cantități.

tastatura membrana uz automotive De obicei, loturile de producție sunt de 25, 50, 100, 250 sau 500 de bucăți. Preturile scad evident mult odata cu cresterea numarului de bucati produse. Iată prețurile orientative pentru trei categorii de tastaturi. În acest fel, puteți avea o viziune globală asupra costurilor de dezvoltare.

Prețurile țin cont de 4 culori diferite și de prezența ferestrelor transparente pentru afișaje.


CATEGORIA TIPICĂ C1 

PÂNĂ 6 DE BUTONE

DIMENSIUNI MAXIME 100X100mm 9 poli

EXEMPLU C1

tastatura membrana pentru automatizare

CABLU 100mm

Costuri totale de dezvoltare

299€

(SUNT INCLUSE 3 PROBE)


CATEGORIA TIPICĂ C2

PÂNĂ 12 DE BUTONE

DIMENSIUNI MAXIME 140X140mm

EXEMPLU C2

tastatura membrana aparate de masura

CABLU 120mm 14 poli

Costuri totale de dezvoltare

349€

(SUNT INCLUSE 3 PROBE)


CATEGORIA TIPICĂ C3

PÂNĂ 24 DE BUTONE

EXEMPLU C3

tastatura membrana contoar de energie

DIMENSIUNI MAXIME 350X300mm

CABLU 200mm 16 poli

Costuri totale de dezvoltare

449€

(SUNT INCLUSE 3 PROBE)


SERVICII DE PROIECTARE TASTATURI

Dacă nu aveți imaginația pentru un proiect adecvat pentru interfața cu utilizatorul, vă putem propune soluția noastră. Suntem experți în design electronic. Trimite-ne o descriere a nevoii tale prin e-mail. Veți primi propuneri de design în 24 de ore. Avem 34 de ani de experiență în sectoarele de automatizare a locuinței, măsurare, medical și industrial.

cat costa o tastatura tip membrana la comanda

Trimiteți desene și descrieri prin email la bernini@bernini-design.ro. Costul serviciului de design exclusiv pentru dvs. este în medie între 99 € și 249 €, în funcție de complexitate.


TASTATURA MEMBRANĂ: UN ELEMENT CRITIC

TASTATURA TIP MEMBRANA ETANSA IP68

Tastaturile cu membrană pentru electronice sunt un element critic pentru succesul pe piață. Poți avea un proiect excelent, dar dacă interfața cu utilizatorul este mediocră riști să-i compromiți succesul. Dacă dispozitivul dumneavoastră funcționează în condiții critice, de exemplu industriale, este necesară o experiență considerabilă pentru a proiecta o tastatură cu membrană.

TASTATURA MEMBRANA SISTEM GPSCu alte cuvinte, pentru a proiecta și produce tastaturi membrană, este necesară o cunoaștere profundă a aplicației finale. În cele din urmă, este necesar cel puțin 20 de ani de experiență în diverse sectoare tehnologice. Bernini Design este pe piață din 1984 și are o experiență profundă în chimia și fizica materialelor. Vasta noastră experiență în diversele sectoare electronice ne permite să vă propunem și tipul de container pentru dispozitivul dumneavoastră electronic.

ENCLOSURES FOR ELECTRONICS

Până la urmă putem spune că nu există o tastatură universală cu membrană potrivită pentru toate aplicațiile. Fiecare aplicație necesită materiale adecvate și design adecvat. Dacă scopul final al proiectului dumneavoastră este succesul pe piață, încredințați nevoile dumneavoastră Bernini design srl.

TASTATURI TIP MEMBRANA PENTRU APARATE DE MASURA SI CONTROL


BERNINI DESIGN SRL ROMANIA

Calea Chişinaului 32A 

  700177 Iaşi (RO)  

VAT RO31228395 

 J22/275/2013 

 bernini@bernini-design.ro

0721 241 361